Sinaasappelolie tegen kanker

Sinaasappelolie tegen kanker

Gaat sinaasappelolie kanker tegen? Sommigen zouden dit direct beamen, wij zijn liever voorzichtig met dit soort vergaande claims. Bepaalde wetenschappelijke onderzoeken lijken de indicatie te geven dat sinaasappelolie inderdaad kanker tegen kan helpen gaan (bron, bron & bron). Wij houden het liever voorzichtig: sinaasappelolie past binnen de gezonde levensstijl die kanker kan helpen voorkomen, en mogelijk ook de groei van kankercellen kan helpen afremmen. Sinaasappelolie bevat grote hoeveelheden vitamine C, en deze stof helpt het lichaam krachtig en gezond te blijven. Daarnaast lijkt de D-Limonene in sinaasappelolie in bepaalde gevallen inderdaad de groei van kankercellen te vertragen.

Hoewel sinaasappelolie kanker niet direct geneest, kan het u wel helpen uw lichaam krachtig en weerbaar te houden. Uiteraard raden we aan de achterliggende onderzoeken te lezen als u hier meer informatie over wilt hebben.

Wilt u direct bergamotolie bestellen?


groot

Deze informatie wordt u aangeboden door:
Jaco  Hollebrandse

Oprichter van 4You Webventures. Enthousiaste, jonge ondernemer met een passie voor e-commerce en alles er omheen. Wil van 4You Webventures een echt familiebedrijf maken.

Hoge kwaliteit sinaasappelolie, lage prijs!

Betaling via Ideal, Mistercash, overboeking en Paypal!

Hoge klanttevredenheid!

Live chat klantenservice!