Met welke oliën mixt sinaasappelolie goed?

Etherische sinaasappelolie is een veelzijdige citrusolie die met een grote hoeveelheid andere oliën mixt. Sinaasappelolie heeft een sterk ontstressend en verzorgend effect. Voor het mixen van etherische oliën in het algemeen en sinaasappelolie in het bijzonder is het van belang om rekening te houden met geurcategorieën. De meest gebruikte indeling van geurcategorieën is:

Error fetching: cURL error 28: Operation timed out after 2001 milliseconds with 0 bytes received

De categorie met citrusgeuren mengt over het algemeen goed met bloemengeuren, houtgeuren, mintgeuren, kruidige geuren en oriëntaalse geuren wat de citrusgeuren zeer veelzijdig maakt om eigen olieblends mee samen te stellen.

Specifieke etherische oliën waarmee sinaasappelolie in het bijzonder goed mengt zijn kamilleolie, alle citrusoliën (bijv bergamotoliecitroenoliecitronellaolie), basilicumolie, zwarte peper olie, salie olie, kaneelolie, kruidnagelolie, korianderolie, eucalyptusolie, wierookolie, geraniumolie, gemberolie, grapefruitolie, jasmijnolie, jeneverbesolie, lavendelolie,  marjoleinolie, mirreolie, neroli-olie, patchouli olie, rozenolie, sandelhoutolie, vetiverolie, pepermuntolieylang ylang olie.

Wij zelf zijn groot fan van de combinatie van sinaasappelolie met pepermuntolie!

Wilt u gemixte olie bestellen?

Wij kunnen etherische sinaasappelolie, maar ook alle andere oliën in ons assortiment voor u op maat mengen. Met de etherische oliën in ons assortiment kunnen wij honderden combinaties voor u maken, helemaal naar uw wens. Vanaf 100 ml van uw blend naar keuze rekenen wij geen extra verwerkingskosten voor het mengen en het maken van het label op maat. Meer informatie over op maat gemixte oliën, de prijzen, en de mogelijkheden vindt u op onze webshop op Etherische-olie.com

Wilt u direct bergamotolie bestellen?


groot

Deze informatie wordt u aangeboden door:
Jaco  Hollebrandse

Oprichter van 4You Webventures. Enthousiaste, jonge ondernemer met een passie voor e-commerce en alles er omheen. Wil van 4You Webventures een echt familiebedrijf maken.

Hoge kwaliteit sinaasappelolie, lage prijs!

Betaling via Ideal, Mistercash, overboeking en Paypal!

Hoge klanttevredenheid!

Live chat klantenservice!